3
 

Razigrana Ljubljana je knjiga, ki je ne samo beremo, ampak jo tudi uporab­ljamo, zasnovana je po meri aktivnih, radovednih in ne nazadnje razigranih otrok. Starejši se z njo lahko potepajo in raziskujejo v družbi prijateljev, mlajši pa v družbi staršev oziroma drugih odraslih.

Gaja Kos
literarna kritičarka
Nedelo, 27. 10. 2013

  • Pokukaj v knjigo
  • Naroči svoj izvod
  • Sodeluj!
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Ponedeljek, 02 Maj 2016 00:00

Spomladanske delavnice z Razigrano Ljubljano

V letošnjem letu bomo pod vodstvom članov Ustvarjalne Pisarne SOdelujem izvajali veččutne delavnice, ki bodo sestavljene iz ustvarjalnih in spretnostnih veščin. Delavnice so namenjene širši javnosti: otrokom in odraslim ter strokovnim delavcem in ljubiteljem umetnosti. Prilagojene so tudi za slepe in slabovidne ter gibalno ovirane obiskovalce.

Prvo delavnico »Razigrana Ljubljana z zaprtimi očmi« bomo izvedli v Centru Ljubljane v ponedeljek 16. maja 2016 ob 17. uri. Zbirno mesto je pred Turistično informacijskim centrom Ljubljana – TIC, Adamič-Lundrovo nabrežje 2 ob ljubljanski tržnici. Raziskovalni pohod bo trajal 60 minut. Delavnica je primerna za družine ter vse, ki si želite prestolnico spoznati na neobičajen način. Spoznavali bomo pomembne zgradbe in arhitekturo, pri čemer se bomo srečali z različnimi spretnostmi, kot je orientacija in uporabo vseh čutil za zaznavanje. Veččutno doživljanje ljubljanskih ulic skozi sprehod in igrive naloge bo zaokrožilo ustvarjanje čutnega zemljevida, na katerem bomo označili svoja opažanja in najdene predmete.

Delavnice so za udeležence brezplačne (prostovoljni prispevki dobrodošli).

Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da svojo udeležbo sporočite vsaj 24 ur prej na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijazno vabljeni v našo družbo!